Dnes je středa, 23. srpna 2017, svátek má Bohuslav

V létě opět na Březejci díky firmě Alfa-Helicopter, s.r.o.

V létě opět na Březejci díky firmě Alfa-Helicopter, s.r.o. Říká se, že když je něco vícekrát než dvakrát, vzniká tradice. V letošním létě jsme dosáhli třetího rekondičního pobytu na Březejci v řadě a (s tříletou přetržkou) celkem už čtvrtého.

Akce se koná vždy na přelomu července a srpna a je to (ale jen zdánlivě) vždy stejné. Užijeme si nádherných 5 dnů v bezbariérovém areálu uprostřed lesů na Vysočině. Bazén vždy uspokojí koupáníchtivé rekreanty, tříkolky na zapůjčení zase vyznavače cyklistiky a možnost procházek do lesa potěší asi všechny. Výtečná kuchyně jen doplňuje ideu letní dovolené.

Letos byl rekondiční pobyt trochu jiný. Díky sponzorovi, firmě Alfa-Helicopter, s.r.o., se pobytu mohlo zúčastnit rekordních 18 klientů. Díky loňským sponzorům jsme letos na Březejci natáčeli první scény našeho nového hraného filmu vlastní kamerou. A bohužel díky počasí jsme letos více než předtím poznali místní hernu, tělocvičnu a společenskou místnost, protože nám často pršelo. To ale byla jen malá vada na kráse. Vrchol pobytu - večerní (a částečně noční) táborák ve středu počasí nepokazilo. Tak jako vždy přijeli na táborák milí hosté z okruhu našich přátel, které jsme si pozvali.

I odjezd proběhl již tradičně. Těsně předtím, než auto stacionáře vyjelo z areálu a klienti vyšli směr nádraží Ořechov, zašla delegace za správcem střediska. Nejen poděkovat, ale hlavně rezervovat termín pobytu v příštím roce. Takže v červenci 2015 na viděnou na Březejci.

Sdružení Veleta, o.s.