Dnes je pondělí, 23. října 2017, svátek má Sabina

Řekli o nás

Mgr. Viktor Šeďa   „Je to příjemné místo k práci i k životu. Prostory stacionáře, jejichž součástí je i pěkná zahrada a bazén, obklopuje ze dvou stran les, ale přitom má i vynikající dopravní dostupnost z hlavní kohoutovické komunikace na Libušině třídě. Znám také pracovníky stacionáře a na jejich práci je znát kombinace lidského a profesionálního přístupu k handicapovaným spoluobčanům.“

Mgr. Viktor Šeďa, člen zastupitelstva MČ Brno-Kohoutovice

p. Gabrielová   „Jsem ráda, že takové zařízení je zrovna tady v Kohoutovicích. Nemusíme dojíždět přes celé Brno. Tomáš sem chodí rád. Když třeba někdy o prázdninách chci, aby zůstal pár dnů doma, utíká, že musí do stacionáře...“

p. Gabrielová, matka klienta

„Můj syn Petr navštěvoval stacionář v Kohoutovicích v letech 2006 a 2007. Velmi chci poděkovat za obětavou péči a vstřícnost terapeutů k němu, neboť se jedná o dítě náročné na kontakt, potřebuje obrovskou dávku trpělivosti a tolerance. Petr se do stacionáře těšil, měl zajímavý program, velice se zlepšil v sebeobsluze a celkově dospěl. Začal se i více rozvíjet ve verbální oblasti. Tyto pokroky jsou zásluhou terapeutického týmu denního stacionáře. Ve stacionáři jsme byli spokojeni.“

PhDr. Jana Veselá, Ph.D., matka klienta

„Děkuji všem zaměstnancům sdružení VELETA, kteří se podíleli na péči o mou maminku paní Julii Rozkopalovou. Cením si jejich obětavé a nelehké práce. Zvláště pak chci poděkovat za profesionální a lidský přístup vrchní sestře paní O. Matejovové. Dále pak za veškerou pomoc, kterou poskytoval mé mamince vždy ochotný a ohleduplný pan B. Müller.“

Ludmila Kabelíková

„Ráda bych Vám i všem Vašim zaměstnancům, alespoň touto cestou, vyjádřila velký dík za to, jak pěkně se všichni staráte o naši Helenku (Valovou). Vycházíte jí ve všem vstříc, udržujete ji v čistotě atd. Jsme velice rádi, že u Vás ve Veletě může být! Myslím, že ani zařízení podobného typu široko daleko není, ale ani po tom nepátrám, protože jsme rádi, že je Helenka u Vás. A už vůbec bych nechtěla znovu zažívat tu anabázi a doslova beznaději při hledání nějakého umístění , jako jsem zažívala na počátku tohoto roku. Ještě jednou velký dík Vám všem!“

Jitka Vodičková

„Chci poděkovat celému provozu, všem v kuchyni, údržbářům, paní zahradnici, řidičům. Všem pečovatelkám a pečovateli, terapeutům, terapeutkám. Teď jmenovitě vrchní sestřičce Olince Matejevové, sociální pracovnici Adrianě Ingrové, pečovatelcce Míle Přibylové, pečovatelce Olze Povolné, pečovatelce Janě Grácové, pečovatelce Veronice Králové, pečovatelce Ditě Pavlíkové. Terapeutce Lidušce Němcové. Potom Pavlínce Skopalové, Mileně Rojtové. Terapeutům Petru Škrancovi, Lukáši Karnetovi. Hlavnímu vedení Haně Macháčkové, zástupci Jiřímu Kretíkovi a všem, kdo mi jakýmkoliv způsobem pomáhali a měli se mnou trpělivost. Moc děkuji.“

Marie Blažková