Reprezentační ples Velety - šestý ročník

2017 / únor Autor: Sdružení Veleta, z.s.

Již pošesté se 9.2.2017 letos konal ples Sdružení Veleta, z.s. a tak jako každoročně se uskutečnil v prostorách jídelny Základní školy Chalabalova.

Ples zahájilo vystoupení klientů Velety, kteří si společně připravili vlastní nastudování Labutího jezera. Během večera proběhlo ještě několik pěveckých vystoupení klientů. Občerstvení, které se na plese podávalo, připravili sami klienti s pracovníky sdružení. Všem mo c chutnalo. K tanci a poslechu nám v hrála kapela učitelů ZŠ Chalabalova. Všichni se úžasně bavili, tančili, společně zpívali a proběhla i soutěž o ceny.

Velký dík patří všem učitelům ze školní kapely. Poděkování chci vyjádřit i vedení ZŠ Chalabalova za bezplatné propůjčení prostor jídelny. Poděkování patří také panu Helánovi, který na plese zazpíval. Pravidelně se zúčastňuje mnoha našich akcí a klienti se na něj vždy těší. Za vším je také dlouhodobá práce mých kolegů a kolegyň. Za ochotu i práci s organizací a přípravou plesu jim všem upřímně děkuji. Letos jsem si položila otázku: Proč to všechno děláme? Když jsem potom viděla rozzářené tváře našich klientů, jak se úžasně baví a s jakým nadšením vystupují, odpověď se nabídla sama - právě pro tuhle radost a šťastné tváře našich klientů. Tak zase příští rok!

foto č.1: VI. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.2: VI. ročník společenského plesu Sdružení Veleta