Léto s Veletou 2017

2017 / srpen Autor: Olga Matejovová, Sdružení Veleta, z.s.

obrázek

Letošní léto se opravdu vydařilo. Na počátku léta proběhlo na zahradě Velety Gala odpoledne, kde se promítal film "Pampeliškový král". Film natočili klienti s pracovníky denního stacionáře. Všichni klienti, kteří ve filmu hráli, obdrželi ocenění.

Tradičně se v červnu konala Zahradní slavnost. Na slavnosti vystoupili klienti s hudebním vystoupením, zazpíval si s námi pan Helán a přišli i děti ze ZŠ Chalabalova s paní učitelkou.

Letos jsme byli na rekondičním pobytu již v červnu. Změna termínu vůbec nevadila. Rekondiční pobyt jsme si opravdu užili - výlety, diskotéku i táborák. Velké poděkování patří Ing. M.Hoškovi, který významně přispěl na rekondiční pobyt.

Během léta jsme připravili i spoustu jednodenních akcí. Navštívili jsme Dinopark ve Vyškově, Pohádkovou vesničku Podlesíčko, další akcí byla návštěva Permonia v Oslavanech.

V průběhu léta jsme s klienty několikrát absolvovali plavbu parníkem po brněnské přehradě, při pěkném počasí proběhlo samozřejmě i koupání.

Všichni jsme se shodli, že se léto vydařilo a akcí byla spousta.

Fotogalerie

foto č.1: Léto s Veletou 2017
foto č.2: Léto s Veletou 2017
foto č.3: Léto s Veletou 2017
foto č.4: Léto s Veletou 2017

Přejít na seznam článků

 

Spolufinancováno:
logo Jihomoravského kraje logo města Brno logo obce Kohoutovice logo Ministerstva práce a sociálních věcí logo Ministerstva zdravotnictví
Naši významní podporovatelé:
KOVO-PLAZMA, spol. s r.o. ALFA-HELICOPTER, spol. s r.o. Brno Business & Style - CCB, spol. s r.o. KOMPAKT, spol. s r.o. - Českomoravská reklamní agentura Siemens ČR OHL ŽS, a.s. Baumax ČR