IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta

2020 / únor Autor: Sdružení Veleta, z.s.

obrázek

Už jsme se pomalu smířili s tím, že život nám přináší spoustu změn, na které je třeba si zvykat. V létě se tak u českých přehrad schováváme před spalujícím africkým sluncem, na podzim se v nových plavkách utíkáme zchladit k vodě, aby si následně zima místo sněhových závějí a třeskutých mrazů oblékla spíše lehký jarní kabátek.

Zdá se, že je vše převráceno naruby, ale věřte přátelé, není tomu tak. Existují stále věci respektive události, které jsou v našich kalendářích skálopevně usazené jako horský masiv a každý rok se pravidelně vrací stejně okouzlující ne-li lepší.

A přesně takovou neochvějnou jistotou je ples našeho stacionáře, který se 27.2. 2020 opět uskutečnil v kouzelném prostředí bezplatně propůjčené prostory školní jídelny ZŠ Chalabalova.

Ač je to k nevíře, tak letošní ročník se mohl pochlubit skorokulatou číslovkou 9, což nemohlo zůstat jen tak bez povšimnutí. Výzdoba proto splňovala nejpřísnější estetická kriteria, jídlo bylo chuťově i napohled skvostně delikatesní, učitelská kapela bezchybně harmonická a víno vyváženě červeno-bílé.

To vše pak podtrhla kulturní vystoupení pěveckého velikána Jiřího Helána, pohybová ladnost mažoretek Masarykovy Univerzity nebo nacvičené taneční vystoupení klientů stacionáře, během něhož dokonce ve světové premiéře zakotvila uprostřed sálu pravá pirátská loď.

Úspěch všech účinkujících byl fenomenální, zvláště když vše završilo neskutečně napínavé losování bohaté tomboly, která byla bohatě zásobena výrobky klientů a darů z řad příznivců našeho stacionáře.

Nálada během ní byla bouřlivá a ačkoliv vyhráli jen někteří, tak na konci všichni odhazovali zakoupené lístky s úsměvem a pocitem, že se alespoň zúčastnili.

Speciálním obohacením našeho bálu pak byla osobní přítomnost pana náměstka hejtmana Jihomoravského kraje Mgr. Marka Šlapala a pana starosty městské části Brno - Kohoutovice Petra Šafaříka, kterým jsme slovy i vlastnoručně vyrobenými a tekutými dary poděkovali za dlouholetou úspěšnou spolupráci.

Jak tedy vidíte, hnáni touhou po téměř jubilejní bezbřehé zábavě jsme opět letos vytvořili program, jenž neodolatelně nenásilným způsobem přilákal spoustu tancechtivých veselých hostů, kteří si v této vysokorychlostní době dokázali, že někdy stojí za to na chvíli zpomalit.

S přáním krásného zbytku roku 2020 vás zdraví vaše VELETA.

Fotogalerie

foto č.1: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.2: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.3: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.4: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.5: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.6: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.7: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.8: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.9: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.10: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.11: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.12: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.13: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.14: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.15: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta
foto č.16: IX. ročník společenského plesu Sdružení Veleta

Přejít na seznam článků

 

Spolufinancováno:
logo Jihomoravského kraje logo města Brno logo obce Kohoutovice logo Ministerstva práce a sociálních věcí logo Ministerstva zdravotnictví
Naši významní podporovatelé:
KOVO-PLAZMA, spol. s r.o. ALFA-HELICOPTER, spol. s r.o. Brno Business & Style - CCB, spol. s r.o. KOMPAKT, spol. s r.o. - Českomoravská reklamní agentura Siemens ČR OHL ŽS, a.s. Baumax ČR