Naše léto 2016

2016 / srpen Autor: Olga Matejovová, Sdružení Veleta, z.s.

obrázek

Léto jsme zahájili Zahradní slavností, na které se tančilo, hrálo a zpívalo. Klienti s pracovníky připravili i něco pro mlsné jazýčky. Přišel zazpívat i pan Helán. Svým vystoupením nás potěšily děti ze ZŠ Chalabalova s paní učitelkou Barborou Smýkalovou.

První týden v červenci jsme odjeli na rekondiční pobyt do střediska Březejc na Vysočině. Počasí nám přálo, svítilo sluníčko. Každý den jsme se koupali, chodili na výlety. Využívali jsme i bohaté sportovní vybavení - kuželky, ping pong, badminton. Samozřejmě byl i táborák a opékání špekáčků.

Po návratu z rekondičního pobytu jsme se několikrát plavili na parníku po Brněnské přehradě do Rokle, do Veverské Bitýšky nebo na hrad Veveří.

Protože léto bylo opravdu horké, tak jsme mohli téměř každý den vyžívat i bazén na zahradě k ochlazení.

Letošní léto jsme si opravdu užili.

Fotogalerie

foto č.1: Naše léto 2016
foto č.2: Naše léto 2016
foto č.3: Naše léto 2016
foto č.4: Naše léto 2016

Přejít na seznam článků

 

Spolufinancováno:
logo Jihomoravského kraje logo města Brno logo obce Kohoutovice logo Ministerstva práce a sociálních věcí logo Ministerstva zdravotnictví
Naši významní podporovatelé:
KOVO-PLAZMA, spol. s r.o. ALFA-HELICOPTER, spol. s r.o. Brno Business & Style - CCB, spol. s r.o. KOMPAKT, spol. s r.o. - Českomoravská reklamní agentura Siemens ČR OHL ŽS, a.s. Baumax ČR